Foto: martinis
Dusený ružičkový kel s cesnakom a syrom.
1
porcia
porcia
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ružičkový kel (použil som mrazený) uvaríme v osolenej vode domäkka. Uvarený scedíme.
- 2
Ružičky dáme na horúci olej, okoreníme, pridáme pretlačený cesnak a podusíme ešte 5 minút.
- 3
Na tanieri posypeme strúhaným syrom a podávame so zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Jedlo vyzera lakavo.Minule som tiez robil nieco z ruzickoveho kelu.Recept presmerujem do KK.
Urcite je to chutne.Pozdrav posielam z Holandska
PS: komu sa chce nech po mne poopravuje moje gramaticke chyby
@puntodadino : je to možné, zrejme se "vloudila chybička" :) Vďaka za upozornenie.
@mesiar50 : vďaka za podporu, ak máš čas, pridaj aj svoj recept na ružičkový kel, rád vyskúšam ;)
@violetacamorova : výborne, vždy ma poteší spätná odozva, snáď objavíš čaro tejto zeleniny v takejto úprave :)) bolo toho dosť v škole, pokúsim sa napraviť O:)
mam ho zverejneny na mesiar50