Grófske pusinky

bozulka - fotkabozulka, 8. marca 2010

Tento recept je veľmi jednoduchý,ja robievam pusinky už dlhé roky a robím ho z dvojitej dávky.Bol v jednej starej kuchárke,ktorá sa mi bohužial nevrátila,čo mi je veľmi ľúto.

20 minút
príprava
12 minút
na 160 °C

Suroviny

250 g
125 g
150 g
1 lyžica

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny dobre zmiesime.Keby sa cesto drobilo pridáme kúsok masla.Urobíme malé guľky,dáme na plech,môže byť aj na papier.V teplej rúre viac sušíme než pečieme.Ja v mojej asi 12 min na 160°.Treba kontrolovať,ale neotvárať. Po vychladnutí môžeme dať do košíčkov,môžeme ozdobiť rôznou polevou. Ja ich robievam z dvojitej dávky.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
super,vyskúšam,lebo tieto nepoznám,pečieme len tie bielkové a stými je viacej roboty.budem piecť tortu bonboniéru a tam mi chýbali nejaké málé bonbóny,ďakujem
Určite budú dobré,trošku sú sladšie,ale občas to nevadí.Je treba počítať s tým,že sa zväčšia.Guličky robte menšie ako orechy.Držím palce.
Takéto pusinky mi určite budú chutiť, Bozulka. A že sú trošku viac sladké? Tým lepšie, keď už, tak už. Ďakujem za recept, už sa na ne teším.