Foto: taxitaxi
Zeleninu na tento spôsob pripravujem dosť často. Je to rýchle a chutné.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame baklažán na kolieska / môžme ho posoliť a nechať vypotiť /. Zatiaľ si šampiňony nakrájame na štvrťky a na masle ich opečieme pokiaľ nezhnednú. Ja to robím na väčšom plameni je to rýchlejšie. Vo výpeku osmahneme aj fazuľku.
- 2
Baklažán opláchneme, osušíme potrieme olivovým olejom a grilujeme na panvici z oboch strán.Uvaríme zemiaky - kto chce môže zvoliť aj inú prílohu...pečivo... Syr cottage zmiešame s nakrájanou petržlenovou vňaťkou.
- 3
Uložíme na tanier a dozdobíme strúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@taxitaxi veľmi pekný recept. Do cottage je podľa mňa lepšia pažítka, ale ak preferuješ petržlenovú vňať, nemám výhrady. Chýba mi len nejaké korenie - čierne, možno cesnak, alebo niečo pikantné, inak super :))