Grilované jabĺčko v trdelníku

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009
10-12 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
40 g
40 g
40 g
40 g
120 g
4 kolieska
250 g
20 g
40 g




Postup

  1. 1

    Jablká umyjeme a vydlabeme ich stred tak, aby sa dali naplniť. V miske zmiešame hnedý cukor, drvené orechy a mandle, hrozienka, nakrájané sušené slivky a škoricu.

  2. 2

    Zmesou jablká naplníme a navrch dáme kúsok masla. Dáme na gril a pečieme asi 10 – 12 minút.

  3. 3

    Hotové vložíme do kolieska ztrdelníka a polejeme horúcim pudingovým krémom ochuteným vaječným likérom (z mlieka, pudingového prášku a vanilkového cukru) a ozdobíme zvyškom plnky a čerstvou mätou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia