Foto: tinca
Tento recept mám dávnejšie, ale dnes som ho robila prvýkrát. Keďže je nedeľa, tak som si dopriala luxusnejšie raňajky. A poviem vám je to Zobraziť celý popisTento recept mám dávnejšie, ale dnes som ho robila prvýkrát. Keďže je nedeľa, tak som si dopriala luxusnejšie raňajky. A poviem vám je to naozaj mňamka.
porcie
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
Banány so žltou šupkou, ale tvrdé, neprezreté ošúpeme a každý prekrojíme po dĺžke napoly a to v strede. Syr nakrájame na plátky na šírku banánov. Na jednu polovicu každého banána poukladáme syr a zakryjeme ho druhou polovicou.
- 2
Naplnené bynány na oboch koncoch a v strede obalíme do pásikov anglickej slaninky, pokvapkáme medom a olejom. V pekáčiku ich nakoniec zagrilujeme odhadom 10-15 minút.
- 3
Podávame s bagetkou. Dobrú chuť. Jedlo sa hodí na raňajky, alebo aj ako predjedlo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu