Granadír s omáčkou

katuska223 - bez fotkykatuska223, 22. apríla 2012

Recept je veľmi rýchly a chutný a preto ho varím kedykoľvek...

45min. minút
príprava

Suroviny

 500 g špirálky (podľa fantázie)
3-4  veľké
1
4-5 strúčikov
2-3PL
2PL
1/4




Postup

  1. 1

    ( soľ pridávame do varu zemiakov aj cestovín 1 PL) Uvaríme si cestoviny a zemiaky.

  2. 2

    Na masle si opražíme pretlačený cesnak a nasekanú pažitku. Keď cesnak chytí zlatistú farbu zalejeme zmes smotanou a varíme pokym omáčka nezačne vrieť.

  3. 3

    Uvarené cestoviny zmiešame so zemiakmi a pridáme 2-3 PL červenej papriky. Zalejeme omáčkou a poriadne premiešame. Podávame so zeleninou alebo kečupom...

Diskusia k receptu

3sandra3
Tvoje vylepšenie už dobrého granadíru sa mi páči. Vyskúšam.
franka1
preco varit tak mastno, ked sa to da ovela zdravsie a pri tom chutne, ale nech sa paci, kazdy receptik si najde svojich papkacov :))
eldina
tú papriku daj ešte na olej,len vtedy pustí farbu a všetko,čo pustiť má...:))
katuska223
mojack : pridám tu cez víkend ďalšie chutné recepty cestovín, ktoré budú možno viac vyhovovať ;)
eldina: vďaka za radu ;)
sikovna: ja som použila špirálky ale každý podľa svojho gusta ;)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia