Gnocchi so špenátovou omáčkou fotorecept
Foto: tatianka2008
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
500 g (polotovar) |
|
450 g mrazený |
|
1/2 bal. (trojuholník) |
|
2 PL |
|
3 strúčiky |
|
250 ml |
|
štipka |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Na panvici roztopíme maslo, do ktorého pridáme na plátky pokrájaný cesnak.
-
2
Pridáme špenátový pretlak a varíme. Neskôr pridáme smotanu na varenie a syr Niva (stačí polovica trojuholníka). Varíme všetko spolu.
-
3
Keď sa všetko varí, môžeme pridať ešte štipku oregana, kto chce viac slané aj soľ.
-
4
Gnocchi dáme variť do vriacej osolenej vody, kým nevyplávajú na povrch. Počkáme ešte asi 3 minúty. Keď sú hotové, tak ich vyberieme a zmiešame s omáčkou.
-
5
Dobrú chuť, snáď Vám bude chutiť.
Diskusia k receptu