Klasicky venček s gaštanovou plnkou . Mňam
60 minút
príprava
príprava
20 minút
na 250 °C
na 250 °C
Postup
-
1
Maslo so soľou povaríme v 250 ml vody, pridáme múku. Miešame až kým sa cesto nezačne oddeľovať od dna nádoby.
- 2
Potom do cesta postupne pridáme vajcia. Predhrejeme rúru na 250 °C.
- 3
Na plech nastriekame cukrárskym vreckom veterníky. Pečieme 20 minút.
- 4
Šľahačky so ztužovačom ušľaháme do tuha a vmiešame gaštanové pyré. Krémom naplníme prekrojené a vychladnuté veterníky. Na koniec ich zľahka polejeme čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu