Nenáročný koláč pre milovníkov gaštanov. Tu v bezlepkovej verzii.
40 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
165 g (alebo iné) |
|
70 g rozpustené |
|
250 g |
|
1 téglik |
|
80 g |
|
300 g |
|
2 ks |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Sušienky rozmixujeme a spojíme s maslom. Natlačíme do formy a dáme do chladu. Mascarpone, cukor, smotanu rozmixujeme, pridáme pyré a ďalej mixujeme na hladkú hmotu, po jednom na koniec pridávame vajcia. Krém nalejeme na korpus a pečieme na 160C 40 min. Rúru po dopečení pootvoríme a koláč necháme úplne vychladnúť. Potom ho vychladíme v chladničke. Pred servírovaním nastrúhame zamrazené pyré, alebo prelejeme omáčkou z kyslej smotany a pyré. Cheesecake pri pečení nepopraská ak sme pred tým použili suroviny izbovej teploty a rúru neotvárali.
Diskusia k receptu
4 komentáre k receptuPridaj komentár k receptu: