Frikadelky s boloňskou omáčkou

zuzu11 - bez fotkyzuzu11, 1. októbra 2009
4
porcie
30 minút
príprava
25 minút
na 175 °C

Suroviny

400 g
1 ks
200 g
100 g
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Mleté mäso zmiešame s vajíčkom, korením, soľou, nakrájanou cibuľou a necháme 20 minút odležať. Potom zo zmesi tvoríme guľky,ktoré rýchlo opečieme na oleji.

  2. 2

    Preložíme do zapekacej misy, dáme rad mäsových guličiek a rad ružičkového kelu kym sa nám neminú suroviny. Polejeme boloňskou omáčkou a vrch posypeme strúhaným syrom.

  3. 3

    Dáme zapiecť do rúry na 25 minút. Podávame so zemiakovou kašou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia