Fitness Jedlo 229kCal

Autor receptu: kittyweiss

Ja varim na dva dni dopredu vzdy takze robim osem porcii naraz. Toto je recept na jednu nakolko som to chcela rozobrat do jednotlivych davkovani. Ryza ma 75kCal, Brokolica 68kCal, Kura 86kCal a nutricne hodnoty su: Tuk-3g ( ano viem rada si toto pripominam :) super ze? ) Karbohydraty-30g ( zdrave z brokolice ) a protein 22g ( super ). Kura Grilujem, ryzu varim aj brokolicu varim ale len par minut mam ju rada polosurovu (ona sa jedava aj surova takze kazdemu ako chuti) x Dobru chut

1
porcia
60 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Uvarim si ryzu v hrnci (inak ju varit ani neviem :) .... ja ju solim len velmi malinko morskou solou ale to je uplne jedno kazdy si to osolte cim chcete :)
  2. Brokolicu varim nech je hotova tak na poli - kazdy ma rad inak ona sa jedava aj surova takze od surovej az po maximalne uvarenu to nechavam na vas :)
  3. Kura robim na grile ( ja nekorenim ale kazdy podla chuti ) - nakrajam ho potom na male kocky :) takze mi staci vidlicka :)
    ---------------vzhladom na predosle komentare k mojmu ryba/zemiaky/hubky fitness jedlu - ak nemate zaujem o zdravu vyzivu alebo si myslite ze potrebujem k stastiu vidiet fotky starnucich bodybuilderov neminajte svoj cas :) Dakujem - tato dieta nieje jednoducha a nieje pre kazdeho ja vzdy vravim ze keby bolo fitness lahke - kazdy by bol fit a neodsudzujem ludi co jedia cukor a tuk - kazdy ako mu chuti ja sa snazim zdielat moju vyzivu nakolko mozno niekto bude rad ze to tu uvidi :)
    Tak isto ak chcete viac info o zdravej vyzive a trening plan moj FB je Kitty Weiß (ss)