Foto: lilianne9
Chutná, nie až tak presladká a osviežujúca tortička. Zdravší spôsob slavného dezertu, ktorý sa vo svete teší mimoriadnej oblube.
15
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
50 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Zo sušienok, vločiek a másla vypracujeme hmotu, ktorú natlačíme na dno a okraje tortovej formy a dáme ju na 15 min do chladničky, potom na 5 min. do vyhriatej rúry.
- 2
Zmixujeme jogurty, tvaroh, ricottu, vajíčka a med. To potom vylejeme do formy a pečieme pri 170 stupňoch do 50 minút. Po upečení necháme vychladnúť, ozdobíme buď ovocím, polevou, ale o cukríkmi a necháme aspoň 2 hodiny v chladničke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu