4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a dáme asi na hodinu odležať do chladu. Medzitým nakrájame cibuľu, speníme ju na masle, primiešame papriku a zamiešame. Mierne podlejeme a dusíme na slabom plameni.
- 2
Na tento základ položíme rybacie mäso a po 10 minútach zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku. Rybu dodusíme na miernom ohni domäkka, omáčku dochutíme citrónovou šťavou a soľou.
- 3
Podávame s ryžou alebo haluškami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu