Figaro dezert
Marek Pethö
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 7. augusta 2011
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 7. augusta 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
8
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
22 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
Cesto: | |
220 g |
|
270 g |
|
3 PL |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
50 ml |
|
1/2 vrecka |
|
Plnka: | |
4-6 ks postrúhaných najemno |
|
200 g |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
4 ks |
|
150 g |
|
4 ks, sneh |
|
Postup
-
1
Z ingrediencií vypracujeme cesto a rozdelíme ho na dve polovice.
- 2
Jednu polovicu vyvaľkáme pomocou valčeka, dáme na vymastený a pomúčený plech. Toto cesto potrieme plnkou, na plnku položíme druhú časť vyvaľkaného cesta.
- 3
Pečieme v rozohriatej rúre. Po vychladnutí natrieme čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu