Figaro dezert
Marek Pethö
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 7. augusta 2011
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 7. augusta 2011

Foto: Pravda - Ivan Majerský
8
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
22 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| Cesto: | |
| 220 g |
|
| 270 g |
|
| 3 PL |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 50 ml |
|
| 1/2 vrecka |
|
| Plnka: | |
| 4-6 ks postrúhaných najemno |
|
| 200 g |
|
| 1 ks |
|
| 2 PL |
|
| 4 ks |
|
| 150 g |
|
| 4 ks, sneh |
|
Postup
-
1
Z ingrediencií vypracujeme cesto a rozdelíme ho na dve polovice.
- 2
Jednu polovicu vyvaľkáme pomocou valčeka, dáme na vymastený a pomúčený plech. Toto cesto potrieme plnkou, na plnku položíme druhú časť vyvaľkaného cesta.
- 3
Pečieme v rozohriatej rúre. Po vychladnutí natrieme čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu