Fazuľové brownies
Milan Kovalčík
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 22. novembra 2017
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 22. novembra 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
15 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
250 g (uvarená alebo konzervovaná) |
|
90 g |
|
30 g |
|
140 g |
|
1 PL |
|
3 ks |
|
80 g |
|
1/2 KL |
|
štipka |
|
200 g |
|
na posypanie |
|
Postup
-
1
Uvarenú fazuľu spolu s olejom rozmixujeme na hladkú kašu. Pridáme vajíčka, kakao, kryštálový cukor a kávu.
- 2
Všetko premiešame ručným mixérom a pomaly pridávame rozpustenú čokoládu. V miske zmiešame spolu múku, soľ a kypriaci prášok a pomaly primiešavame do pripravenej zmesi.
- 3
Zmes vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme 20 minút v rúre rozohriatej na 180 °C. Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.
Tiež fazuľový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu