Fazuľové blondies
foodblogerka Jesika Žovinová
spolu s Kakawco+i, 11. decembra 2021
spolu s Kakawco+i, 11. decembra 2021
Foto: Pravda - Robert Hüttner
20-25 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Fazuľu dôkladne prepláchneme vodou a scedíme v site. Fazuľu vložíme do mixéra, pridáme vajcia, kokosový cukor, vanilkový cukor a poriadne rozmixujeme.
- 2
Nad parou roztopíme čokoládu a pridáme ju k surovinám do mixéra. Opäť chvíľu pomixujeme.
- 3
Rozmixovanú zmes vylejeme do misy a zmiešame so sypkými surovinami – orechmi, múkou, práškom do pečiva a soľou.
- 4
Malý plech (20x30 cm) vyložíme papierom na pečenie a vylejeme naň cesto. Posypeme orechmi, kúskami čokolády a malinami.
- 5
Pečieme vo vyhriatej rúre pri 175 stupňoch asi 20–25 minút. Necháme vychladnúť a pokrájame.
Tiež fazuľový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu