Fazuľový koláč
Fazuľový koláč

Fazuľové blondies

foodblogerka Jesika Žovinová
spolu s Kakawco+i, 11. decembra 2021
Fazuľové blondies
Foto: Pravda - Robert Hüttner
20-25 minút
na 175 °C

Suroviny

1 konzerva
3 ks
100 g
1 bal.
100 g
50 g mleté
50 g
1/2 ČL
1/2 ČL
Na ozdobu:
čerstvé




Postup

  1. 1

    Fazuľu dôkladne prepláchneme vodou a scedíme v site. Fazuľu vložíme do mixéra, pridáme vajcia, kokosový cukor, vanilkový cukor a poriadne rozmixujeme.

  2. 2

    Nad parou roztopíme čokoládu a pridáme ju k surovinám do mixéra. Opäť chvíľu pomixujeme.

  3. 3

    Rozmixovanú zmes vylejeme do misy a zmiešame so sypkými surovinami – orechmi, múkou, práškom do pečiva a soľou.

  4. 4

    Malý plech (20x30 cm) vyložíme papierom na pečenie a vylejeme naň cesto. Posypeme orechmi, kúskami čokolády a malinami.

  5. 5

    Pečieme vo vyhriatej rúre pri 175 stupňoch asi 20–25 minút. Necháme vychladnúť a pokrájame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia