Foto: ni
Variácia na brownies. Vegánske, bezlepkové.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Fazule necháme cez noc namočené vo vode. Vodu vymeníme a varíme asi 30 minút domäkka.
- 2
Z uvarených fazulí odstránime šupky a zmiešame ich s avokádom, kokosom, nadrobno posekanými ďatlami a vodou na hladkú hmotu. Pokiaľ nemáme mixér (alebo máme povesť ničiteľa mixérov), postačí použiť vidličku či kuchynskú pomôcku na šťouchané brambory.
- 3
V druhej miske zmiešame všetky suché prísady.
- 4
Mokré a suché ingrediencie spojíme a masu rozostrieme na plech.
- 5
Brownies po vychladnutí potrieme polevou z roztopenej čokolády (neobsahujúcej živočíšne zložky) a pár lyžíc kokosu.
- 6
Avokádo v brownies vôbec nie je cítiť a fazule dodajú jemnú gaštanovú príchuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu