Farmárske bagetky z domácej pekárne

fineliving - fotkafineliving, 23. marca 2014

Veľmi rada pečiem domáce chlebíky a bagetky. Tieto bagetky majú u nás doma najväčší úspech. Aj na druhý deň sú mäkké a chutné.

Suroviny

340 ml
1,5 čl
1,5 čl
380 g
70 g
21 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie vložíme v uvedenom poradí do domácej pekárne, zvolíme program na pečenie bagetiek a všetko ostatné za nás urobí pekáreň :). Z uvedeného množstva vyjde 8 bagetiek.

Diskusia k receptu

17 komentárov k receptu
Moja pekáreň ich za mňa veru neurobí. Sama musím cesto vybrať, podeliť, vytvarovať a upiecť v rúre.
Ale to nič nemení na tom, že sa mi bagetky páčia a recept ukladám.
@fineliving si ma potešila...:) už som sa zľakla že mám " neschopnú" pekáreň :) ale mám asi takú ako ty, aj ja môžem po vytvarovnaní bagety piecť v pekárničke sú na to špeciálne formy ale to poznáš keďže pečieš bagety...určite vyskúšam tvoj recept
@orchidea :) som si istá, že máš "schopnú" pekáreň :), áno, zrejme máme rovnakú, ja som si dokúpila aj formy na ciabattu, tú tiež zbožňujeme a pečiem ju podľa receptu z knižky, ktorú som dostala k pekárničke.
ak budeš piecť bagetky, dúfam, že ti budú chutiť, daj potom vedieť :)

Pridaj komentár k receptu: