Farmárska polievka

redakcia - fotkaredakcia, 9. júla 2009

Suroviny

1/2 šalky
2 ks
2 ks
2 ks
1/4 šalky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Večer namočíme fazuľu do dostatočného množstva vody. Ráno vodu vylejeme, fazuľu opláchneme a dáme variť do čistej vody.

  2. 2

    Jahňacinu pokrájame na tenké kúsky a cibuľku na kocky. V hlbokej panvici rozpálime olivový olej, pridáme cibuľku a pokrájanú jahňacinu.

  3. 3

    Krátko opražíme a podlejeme trochou vody, do ktorej pridáme pokrájanú zelerovú vňať a soľ. Dusíme. Keď je fazuľa polomäkká, zmiešame ju s dusenou jahňacinou a spolu dovaríme.

  4. 4

    Rozdelíme na porcie a pred podávaním posypeme petržlenovou vňaťou.

Recept je zaradený do kategórií:
Jahňacie mäso, Polievky, Varené, 50 polievok

Diskusia k receptu