Farebné kuracie mäsko

msissi - bez fotkymsissi, 14. novembra 2009
Farebné kuracie mäsko
Foto: msissi

Toto soté som po prvý krát ochutnala u švagrinej a bolo mňam. Príprava je jednoduchá, rýchla, zato efekt - výborný!

3
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
100 g
1
2
2 PL
200 g
1
150 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibuľu pokrájame nadrobno,v panvici ju speníme dozlatista a vhodíme mäso pokrájané na rovnaké kúsky.

  2. 2

    Všetko dobre opečieme, pridáme prelisovaný cesnak a zalejeme trochou vody, v ktorej sme rozmrvili mäsový bujón.

  3. 3

    Znova podusíme, pridáme mletú papriku, soľ, kečup a pokrájané papriky.

  4. 4

    Keď je už mäso takmer mäkké, pridáme syr, všetko zamiešame a chvíľu podusíme. Podávame s ryžou, tarhoňou alebo cestovinou.

Recept je zaradený do kategórií:
Jedlá z hydiny, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Oprážané

Diskusia k receptu

tamik
skvelé..dneska bolo na obed..vylizujeme hrniec :D