Foto: msissi
Toto soté som po prvý krát ochutnala u švagrinej a bolo mňam. Príprava je jednoduchá, rýchla, zato efekt - výborný!
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu pokrájame nadrobno,v panvici ju speníme dozlatista a vhodíme mäso pokrájané na rovnaké kúsky.
- 2
Všetko dobre opečieme, pridáme prelisovaný cesnak a zalejeme trochou vody, v ktorej sme rozmrvili mäsový bujón.
- 3
Znova podusíme, pridáme mletú papriku, soľ, kečup a pokrájané papriky.
- 4
Keď je už mäso takmer mäkké, pridáme syr, všetko zamiešame a chvíľu podusíme. Podávame s ryžou, tarhoňou alebo cestovinou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu