Foto: zlota1
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky ingrediencie zmiešame a vypracujeme na hladké cesto,víno je ideálne pridávať postupne,koľko cesto pojme.Necháme 10 min odpočinúť.
- 2
Cesto si vyvaľkáme na hrúbku 2-3mm,nakájame na štvorce,alebo iné tvary,do stredu urobíme zárez.
- 3
Rozpálime si tuk na panvici,alebo v hrcni a ukladáme fánky do vriaceho oleja.Pražia sa pomerne rýchlo,otočíme a šup na chvíločku na servítok a potom do zmesi pr.a vanilkového cukru.
- 4
Dôledžité!!!!!NECHAJTE FÁNKY VYCHLADNÚŤ!!!!a až potom jedzte,inak Váám bude zle od žaludka ako mne)))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/fanky-fotorecept/13472-recept.h...