Falošný zajac s tekvicovým prívarkom

Autor receptu: pampuska92

4
porcie

Postup

  1. Čo k tomu potrebujeme :)
  2. V prvom rade si pripravíme zmes, ktorou budeme natierať falošného zajaca. Zmiešame 1,5dcl oleja s červenou paprikou mletou, čiernym mletým korením, sušeným cesnakom, ak máme čerstvý tak ho prelisujeme. Nezabudnite na vegetu a rascu. Toto dobre premiešame. Na plech si dáme falošného zajaca, dobre ho polkou zmesi ponatierame. Podlejeme vodou, plech zakryjeme alobalom a pečieme cca 100 minút na 240 stupňoch. Ak niekto nevie čo to je falošný zajac :) Je to bravčové mäso plnené klobásovým mäsom
  3. Medzi tým si dáme variť zemiaky.
  4. Na oleji si speníme cibuľku do sklovita, pridáme narajbanú tekvicu. Trocha podusíme. Pridáme vegetu, mleté čierne korenie, troška kôpru a vodu. Necháme povariť. Keď je tekvica mäkká , rozrobíme si sladkú smotanu s 3 PL múky. Zamiešame do tekvici. Prevaríme.
  5. Keď je mäso mäkké, necháme ho asi 10 minút zapiecť A môžme servírovať :)