Falosny tatarsky biftek - mrkva

cafile - bez fotkycafile, 31. decembra 2009

Je to zaujimave vyuzitie drene po odstaveni mrkvy

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

1 kg
1




Postup

  1. 1

    Mrkvu odstavime v odstavovaci. Mozeme pri tom spolu aj s cesnakom. Dren ktora ostala z mrkvy zmiesame s jogurtom a dochutime worcestrovou omackou a sojovou omackou. Poridame podla chuti sol a korenie. Ak sme spolu s mrkvou pouzili cesnak uz nemusime pridavat, ak sme nepouzili pretlacime do zmesi cesnak. Celu zmes dokladne premiesame, nechame vychladnut.

  2. 2

    Na hrianky rozotrieme cesnak, potrieme "tatarakom" a mozeme podavat ! :o)

  3. 3

    ...a uz iba dobru chut !

Diskusia k receptu

marlen
cafile, už je dlho od uverejnenia a len tak málo ohlasov na túto pochúťku? je to výborné a ako obmenu pridávam aj dijonskú horčicu alebo chreník. Niekedy použijem ako postieľku na obloženú misu, s vajíčkami, minie sa to skôr, ako údeniny. pre seba k tomu už nič nepotrebujem. Zdravé, aromatické, chutné a vidíš - zdá sa že ostatní radšej kabanos.
brigita
Takýto tatarák vyskúčam aj ja , keď je to vegetariansky.
isar
Problém toho receptu je: umývanie odšťavovača :)))
helca103
ja to skúsim len najemno nastrúhať bez odšťavovania a uvidíme




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia