Falošný Gyros fotorecept

renate - fotkarenate, 2. septembra 2010
Falošný Gyros (fotorecept)
Foto: renate

Tak toto je naozaj veľmi rýchly, jednoduchý a hlavne chutný recept. Nikdy neostane ani omrvinka.

6
porcií
20 minút
príprava
5-7 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2 kg
1 dcl




Postup

  1. 1

    nakrájame kuracie prsia na malé kúsky

    Falošný Gyros (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    pridáme olej, červenú papriku, vegetu a oregáno a necháme chvíľku postáť.

    Falošný Gyros (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    pripravíme si suroviny na náplň ( môže byť čokoľvek, záleží na chuti a na tom, čo sa práve nachádza v chladničke)

    Falošný Gyros (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    mäsko osmažíme na rozpálenej panvici...olej už nepridávame.

    Falošný Gyros (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    na teplú tortillu naukladáme mäsko, rôzne prílohy podľa chuti a stočíme. Dobrú chuť!!!

    Falošný Gyros (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

ketty3811
Tu tortilu dostať bežne kúpiť?A ako ju zohriať?V mikrovlnke?Je to zaujímave,vyskúšam.
renate
Kúpiš to bežne.....ja osobne kupujem v Tescu, pravé, talianske...sú chutné a v balení je asi 8 kúskov. A zohrievajú sa v mirkovlnke...:-)))
coldbery
Je pekný a určite aj bezvadný.....máš to pekne nafotené...
si šikulka.... :-)))
evanaaa
Aj v Bille je kútik s cudzokrajnými potravinami a príchuťami.
kuchticka
Tie tortila placky sa daju naplnit hocicim. Su vyborne i bez masa. plnene roznou zeleninou a syrom.
larisamihalik
Tortilla je dostať aj Kauflande, Correfoure - čiže - skoro všade. Ale prečo falošný? Gyros robím zo všetkých druhov mäsa, tak ako všade na svete.
valeri
ukladám a tiež vyskúšam, vzyerá to veľmi lákavo
tatranka
Naozaj pekný a určite aj chutný recept.Všade v recepte kde sa nachádzajú kuracie prsia,viem že ma recept nesklame.Určite skúsim.
renate
Verte, je to chutné a samozrejme, každý si prílohy naplní podľa svojej chuti....No a prečo falošný? Pretože podľa mňa ten pravý gyros vám musí pripraviť a naplniť cudzokrajný fešák :-)))))....
tonya
Aj u nás má veľký úspech takýto gyros ,ja zohrievam tortillu tak ,že si rozohrejem panvicu suchú! tortillu navlhčím vodou len veľmi jemne rukou a dám na panvicu trochu zohriať a opiecť z oboch strán
nie dlho lebo ked je moc opečená je suchá a nedá sa zrolovať





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia