Foto: svedka
Rýchlovka :)
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Arasidove maslo si rozdelíme na polovice. Jednu roztopime s tmavou čokoládou, zmes nalejeme do nádoby vystlanej fóliou. Druhu polovicu roztopime s bielou čokoládou a nerovnomerne nanesieme na tmavú zmes, spajdlou posmatrame a mame hotovo - necháme zatuhnut v chladnicke.
recept lákavý..ešte som arašidové maslo nekúpila..mám..??
:-)
vďaka..nech vás každý deň len radosť čaká...
k receptu, taká fotka, že potiahnúť a zahryznúť len, uložím si, ale netuším kedy urobím, sama sebe nebudem, ale ked bude rodinné, kamarátske stretko urobím, jednu kocku by dala aj teraz asi :-)
Tvoj synček je milený nádherný huncút, také veselé žihadlo :-)
Ked vidim, alebo pocujem cokolvek, co mi pripomenie Svedsko, mam usmev na tvari. Kopcom septembra, zaciatkom oktobra sme stravili par dni v Stockholme u vnuka. Ocarilo ma mesto i okolie, krasne, ciste, vsetko funguje.
Ked sme sa vratili domov, mala som pocit, ze som sa vratila o tridsat rokov.
Smutne.