Foto: svetlana9
Poznáte to - otvoríte chladničku - nič moc - v brušku vyhrávajú rómovia - chlap má už tiež každú chvíľu zaštrkotať kľúčami vo dverách Zobraziť celý popisPoznáte to - otvoríte chladničku - nič moc - v brušku vyhrávajú rómovia - chlap má už tiež každú chvíľu zaštrkotať kľúčami vo dverách - hladný tiež ako vlk - času málo - urobte expresné slané šišky :
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
z uvedených surovín zarobíme cestíčko - ako na vyprážanie mäsa, alebo ako na palacinky - ale hustejšie a nie sladké, ale slané.
-
2
na panvicu dáme rozohriať olej a lyžicou dávkujeme cesto do oleja.
-
3
pomerne rýchlo to červená - treba o chvíľu obrátiť.
-
4
vyberieme na papierové utierky, ktoré vypijú prebytočný tuk.
-
5
šišky podávame - so zeleninovým šalátom, s tatarskou omáčkou, do cestička môžeme primiešať uvarený na drobno nasekaný karfiol, brokolicu, strúhaný syr, je to na Vašej fantázii.
Diskusia k receptu