Expresná pudingová torta

marekp - bez fotkymarekp, 5. februára 2012
Expresná pudingová torta
Foto: marekp

Tento recept je výborný,lebo je chutný a dá sa veľmi rýchlo pripraviť.

Suroviny

250 g
125 g
70 g
1 ks celé
1/2 l
2 PL
40 g
  rôzne podľa chuti




Postup

  1. 1

    Zmäknuté maslo vymiešajte s práškovým cukrom, vajcom a múkou. Vypracujte cesto, ktoré následne odložte na 30 minút na chladné miesto.

  2. 2

    Vymastite si tortovú formu a preneste naň cesto, okraje pritlačte. Pečte vo vyhriatej rúre s teplotou 200 °C približne 20 min. Po upečení nechajte cesto vo forme vychladnúť.

  3. 3

    Potom ho vyberte a po celom obvode potrite lekvárom. Naplňte ho pudingovou plnkou, ktorý si pripravíte ako klasický puding.Na záver ozdobte ovocím.

Diskusia k receptu

evanaaa
@marekp , vitaj, ak sa chceš učiť, ( variť, piecť), tak si trafil správne, tu sa toho naučíš dosť a ako bonus ti ešte poradia, ak budeš niečo poterbovať a tiež sa zabavíš a poučíš pri čítaní zážitkov.
Vidím, že už sa činíš, dobrý dezertík si sem dal, ako ovocie tam vidím banány a kivi. Tuším si to posypal kakaom, či grankom, kľudne si aj to mohol dať do ingrediencií.
hubata
šup-šup recept, ale nielen rýchly ale aj pekný a dobrý.
marekp
Ďakujem dámy,snažím sa,piecť ma baví,ale zatiaľ sa len učím. Tento zákusok je skutočne vďačný,máme ho radi a je skutočne rýchlo hotový a bonus je,že je takmer nemožné ho pokaziť :-) Ozdobujem ho podľa ovocia,čo máme doma a Granko ma napadlo len na záver,nemusíte ho dávať,ale je to s ním výborné :-)
janger
Dobra a jednoducha torticka. Vitaj medzi nami :-).
baya94
vyzerá úžasne, akurát nechápem... "po celom obvode"? to znamená po okrajoch ? alebo normálne tak ako puding z vrchu ?
marekp
Ja dávam len na vrch,ale podla mna by si nič nepokazila,ak by si ju aj celú potrela :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia