Dvojfarebný puding videorecept

niliarik - fotkaniliarik, 17. mája 2020

Keď sa mi nechce piecť a mám chuť na niečo sladké, tak siahnem po pudingu. Najradšej mám čokoládový a vanilkový. No teraz mi Zobraziť celý popisKeď sa mi nechce piecť a mám chuť na niečo sladké, tak siahnem po pudingu. Najradšej mám čokoládový a vanilkový. No teraz mi veľmi chutí dvojfarebný - čokoláda + vanilka. Určite sa nájdu jedinci, ktorí budú písať pod týmto videom, že najlepšie je urobiť si domáci a nie takýto z prášku. Ale možno keby som nahliadla do ich špajze, tak majú zo tri pudingy v zásobe. Ale to nevadí, nedáme si predsa tento puding znechutiť. Ak som vám týmto videom urobila naň chuť, bežte si ho urobiť.

Dvojfarebný puding (videorecept)
Foto: niliarik

Suroviny

1 bal.
1 bal.
2 PL
1,3 l




Postup

  1. 1

    Do dvoch hrncov nalejeme po 500 ml mlieka. Hrnce s mliekom dáme ohriať na sporák.

  2. 2

    Do dvoch väčších pohárov alebo misiek nalejeme po 150 ml mlieka. Do jedného pridáme vanilkový puding s 1 PL cukru a vymiešame. Do v druhého primiešame čokoládový puding s 1 PL cukru.

  3. 3

    Keď bude mlieko v hrncoch teplé, do jedného vylejeme rozrobený vanilkový a do druhého čokoládový puding. Varíme a stále miešame, aby sa neurobili hrudky. Keď bude puding dostatočne hustý, odstavíme zo sporáka.

  4. 4

    Do pohárov dáme piškóty, vylejeme čokoládový puding a potom vanilkový. Podávame, keď puding vychladne. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

frezia68
Tiež si občas robím domáci,ale len preto,že som bezlepkáč. No tie hotové mi vždy vyhovovali a aj rôzny výber :-).Jednoduchá a rýchla pochúťka a variabilná,pridávala som aj kompót,strúhanú čokoládu :-).
stanco
Nooo žienka. Ja, co neznalec varenia som toto dal na 3 taniere a ver ze vsetky posli 🙂.. taaakze velika vdaka 😉




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia