Dukátové buchtičky s pudingom a ovocím

Helena Podhorská
kuchárka Novej menzy v Žiline, 2. septembra 2012
Dukátové buchtičky s pudingom a ovocím
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
40 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 ml (dolejeme podľa potreby)
600 g
100 g
štipka
150 g
20 g
1 ks
krém:
10 g
1 l
30 g
30 g
 sezónne




Postup

  1. 1

    Cesto vymiesime a necháme vykysnúť. Vykrajujeme z neho malé buchtičky, upečieme ich na vymastenom plechu.

  2. 2

    Osobitne uvaríme čokoládový aj kokosový puding. Porciu buchtičiek prelejeme obidvoma pudingami a ozdobíme sezónnym ovocím.

Diskusia k receptu

valeria21
Skoda,ze neni vidiet ,ako si davala na plech a robila tie buchticky.