Dukátové buchtičky s pudingom a ovocím
Helena Podhorská
kuchárka Novej menzy v Žiline, 2. septembra 2012
kuchárka Novej menzy v Žiline, 2. septembra 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
200 ml (dolejeme podľa potreby) |
|
600 g |
|
100 g |
|
štipka |
|
150 g |
|
20 g |
|
1 ks |
|
krém: | |
10 g |
|
1 l |
|
30 g |
|
30 g |
|
sezónne |
|
Postup
-
1
Cesto vymiesime a necháme vykysnúť. Vykrajujeme z neho malé buchtičky, upečieme ich na vymastenom plechu.
- 2
Osobitne uvaríme čokoládový aj kokosový puding. Porciu buchtičiek prelejeme obidvoma pudingami a ozdobíme sezónnym ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu