Dukátové buchtičky s pudingom a ovocím
Helena Podhorská
kuchárka Novej menzy v Žiline, 2. septembra 2012
kuchárka Novej menzy v Žiline, 2. septembra 2012

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 200 ml (dolejeme podľa potreby) |
|
| 600 g |
|
| 100 g |
|
| štipka |
|
| 150 g |
|
| 20 g |
|
| 1 ks |
|
| krém: | |
| 10 g |
|
| 1 l |
|
| 30 g |
|
| 30 g |
|
| sezónne |
|
Postup
-
1
Cesto vymiesime a necháme vykysnúť. Vykrajujeme z neho malé buchtičky, upečieme ich na vymastenom plechu.
- 2
Osobitne uvaríme čokoládový aj kokosový puding. Porciu buchtičiek prelejeme obidvoma pudingami a ozdobíme sezónnym ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu