Dukanovský chlebík

lekorica - fotkalekorica, 6. apríla 2014
Dukanovský chlebík
Foto: lekorica

Dukanova diéta. Robievam ho každý tretí deň, bez neho by som nevedela ani deň začať. Robievam si z neho aj strúhanku na dukanovské rezne. Zobraziť celý popisDukanova diéta. Robievam ho každý tretí deň, bez neho by som nevedela ani deň začať. Robievam si z neho aj strúhanku na dukanovské rezne.

4
porcie
90 minút
príprava
60 minút
na 155 °C

Suroviny

6 PL
3 PL
4 PL
2 ks
250 g
7 g
1 ČL




Postup

  1. 1

    Všetko spolu premiešame, necháme pol hodinu podkysnúť pri izbovej teplote. Pečieme v silikónovej forme na 155 stupňov asi 50 minút. Potom vyberieme z formy a ešte vložíme do rúry na 10 minút, aby nebol vlhký.

Diskusia k receptu

stacy77777
detto, páči sa mi recept, iba na sušený cesnak si neviem akosi zvyknúť a z čerstvého mi nebýva vôbec dobre...poprosím,ťa, môžeš upresniť,ktoré koreniny používaš? Viem,každý si môže dochutiť podľa seba, ale čo máš osvedčené ty? Díky
luciak
robievam tiez podla tohto zakladneho receptu, ale nedavam susene mlieko, drozdie a cesnak - namiesto neho davam rascu a rozne bylinky.
lekorica
stacy77777 ja dávam väčšinou talianske korenie, alebo oregano, bazalku.
ananka neviem ešte som neskúšala, ale myslím si, že by sa určite upiekol. :-)
yogicek
@werdula
7g sušeného droždia by malo zodpovedať 21g čerstvého. Čiže asi na pol kg múky.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia