Dubákovo-kuracie ragú v špagetovom hniezde
Mária Kaľamárová
šéfkuchárka hotela Academic vo Zvolene, 14. mája 2010
šéfkuchárka hotela Academic vo Zvolene, 14. mája 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame na menšie kocky, opečieme na oleji s cibuľkou, ochutíme soľou, vegetou, korením a prelisovaným cesnakom.
- 2
K orestovanému mäsu pridáme nakrájané hríby a spolu podusíme. Nakoniec zjemníme smotanou a dochutíme octom a cukrom.
- 3
Podávame na špagetách, ktoré sme uvarili vo vriacej a osolenej vode podľa návodu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu