Dubákovo-kuracie ragú v špagetovom hniezde
Mária Kaľamárová
šéfkuchárka hotela Academic vo Zvolene, 14. mája 2010
šéfkuchárka hotela Academic vo Zvolene, 14. mája 2010

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Suroviny
200 g |
|
20 g |
|
120 g |
|
0,5 g |
|
50 g |
|
800 g |
|
60 g |
|
600 g |
|
10 g |
|
400 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame na menšie kocky, opečieme na oleji s cibuľkou, ochutíme soľou, vegetou, korením a prelisovaným cesnakom.
- 2
K orestovanému mäsu pridáme nakrájané hríby a spolu podusíme. Nakoniec zjemníme smotanou a dochutíme octom a cukrom.
- 3
Podávame na špagetách, ktoré sme uvarili vo vriacej a osolenej vode podľa návodu.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu