Dubákovo-kuracie ragú v špagetovom hniezde

Mária Kaľamárová
šéfkuchárka hotela Academic vo Zvolene, 14. mája 2010
Dubákovo-kuracie ragú v špagetovom hniezde
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

200 g
20 g
120 g
0,5 g
50 g
800 g
60 g
600 g
10 g
400 g




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na menšie kocky, opečieme na oleji s cibuľkou, ochutíme soľou, vegetou, korením a prelisovaným cesnakom.

  2. 2

    K orestovanému mäsu pridáme nakrájané hríby a spolu podusíme. Nakoniec zjemníme smotanou a dochutíme octom a cukrom.

  3. 3

    Podávame na špagetách, ktoré sme uvarili vo vriacej a osolenej vode podľa návodu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia