Foto: ancicka
Jemný ako vatička.
15 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Postup
-
1
Vyšľaháme bielky,pridáme cukor a do vyšľahaného pridáme žltky a zľahka zašľaháme.
-
2
Do piškoty zamiešame puding,múku a kyp.prášok a zľahka premiešame.Vylejeme na plech ,vystlatý papierom a upečieme.
-
3
Do mlieka dáme puding a cukor a uvaríme.
-
4
Do pudingu,ešte teplého zamiešame maslo,
-
5
až kým sa celkom nevstrebe do pudingu.
-
6
Piškotu rozrežeme na polovicu a polku potrieme 1/3 plnky,
-
7
na to poukladáme keksi,zopakujeme a
-
8
zakryjeme druhou polovicou cesta.Vrh som potrela zľahka marhuľovým džemom pod čokoládu.
-
9
Polámanu čokoládu roztopíme a potrieme vrch koláča.
-
10
Môže ostať čistá ,alebo ešte prizdobíme tmavou čokoládou.
-
11
Odložíme do chladničky stuhnúť a pokrájame na rezy.
Diskusia k receptu