Foto: mundaka
Odkedy som pred štyrmi rokmi dostala na narodeniny svoju vysnívanú pekárničku, chlebík nekupujeme. Chcelo to pár mesiacov skúšania, miešania rôznych druhov múk, kým som Zobraziť celý popisOdkedy som pred štyrmi rokmi dostala na narodeniny svoju vysnívanú pekárničku, chlebík nekupujeme. Chcelo to pár mesiacov skúšania, miešania rôznych druhov múk, kým som vyexperimentovala pár chlebových receptov, ktoré každému v rodine chutia. Teraz pridávam recept na náš obľúbený chlebík :-)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky suroviny vložíme do pekárničky, v poradí aké určuje pekárnička. V mojej sú to najprv suché suroviny a potom tekuté. Program nastavíme na základný chlebík - 4 hodiny. Prajem k nemu dobrú chuť.
- 2
Nutričné hodnoty na 100 g - kj: 978,52; bielkoviny: 13,78 g; sacharidy: 31,27 g; tuky: 6,49 g; vláknina: 2,69 g.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Foto prikladám.
Lepok sa dá kúpiť v bioobchodoch alebo aj na internete: bioworld.sk/index.php?route=product/product&pro...
.
A ak niekomu vadí tá chlebová T650-ka, kľudne ju možno nahradiť hladkou celozrnnou pšeničnou alebo špaldovou múkou.