Domáci ovsený chlebík z pekárničky
Autor receptu: mundaka
Odkedy som pred štyrmi rokmi dostala na narodeniny svoju vysnívanú pekárničku, chlebík
nekupujeme. Chcelo to pár mesiacov skúšania, miešania rôznych druhov múk, kým som
vyexperimentovala pár chlebových receptov, ktoré každému v rodine chutia. Teraz
pridávam recept na náš obľúbený chlebík :-)
5 minút príprava |
240 minút tepelná úprava |
Postup
- Všetky suroviny vložíme do pekárničky, v poradí aké určuje pekárnička. V mojej sú to najprv suché suroviny a potom tekuté. Program nastavíme na základný chlebík - 4 hodiny.
Prajem k nemu dobrú chuť.
- Nutričné hodnoty na 100 g - kj: 978,52;
bielkoviny: 13,78 g;
sacharidy: 31,27 g;
tuky: 6,49 g;
vláknina: 2,69 g.