Domáci ovsený chlebík z pekárničky

Autor receptu: mundaka

Odkedy som pred štyrmi rokmi dostala na narodeniny svoju vysnívanú pekárničku, chlebík nekupujeme. Chcelo to pár mesiacov skúšania, miešania rôznych druhov múk, kým som vyexperimentovala pár chlebových receptov, ktoré každému v rodine chutia. Teraz pridávam recept na náš obľúbený chlebík :-)

5 minút
príprava
240 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Všetky suroviny vložíme do pekárničky, v poradí aké určuje pekárnička. V mojej sú to najprv suché suroviny a potom tekuté. Program nastavíme na základný chlebík - 4 hodiny. Prajem k nemu dobrú chuť.
  2. Nutričné hodnoty na 100 g - kj: 978,52; bielkoviny: 13,78 g; sacharidy: 31,27 g; tuky: 6,49 g; vláknina: 2,69 g.