Foto: archaa
Leto sa hlási, čas grilovačiek je tu. K chutnej zelenine a čerstvému grilovanému mäsku si môžete pochutnať aj na zdravších homemade žemliach. Skúste tieto, Zobraziť celý popisLeto sa hlási, čas grilovačiek je tu. K chutnej zelenine a čerstvému grilovanému mäsku si môžete pochutnať aj na zdravších homemade žemliach. Skúste tieto, určite neoľutujete...
porcie
príprava
na 180-200 °C
Suroviny
1,5 hrnčeka (cca 2 dl) |
|
1,5 hrnčeka |
|
0,5 hrnčeka |
|
0,5 hrnčeka |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1/3 kocky |
|
2 PL |
|
Na potretie: | |
|
|
Na posypanie: | |
|
Postup
-
1
Do pekárničky dáme najprv tekuté a potom sypké ingrediencie a zapneme program CESTO.
- 2
Po vykysnutí dáme na pomúčenú dosku, rozdelíme na 8 dielov z ktorých formujeme guličky, ukladáme na plech s papierom na pečenie a necháme ešte asi pol hodiny podkysnúť. Potrieme vodou a posypeme sezamom. Pečieme pri 180 stupňoch, az dokým je vrch pekne dozlatista chytený.
- 3
Forma pečiva je na vás. Z tohto cesta môžete formovať aj rohlíky...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu