Foto: izabella929
tento recept je na čas a aj na prípravu nenáročný a preto patrí medzi moje obľúbené
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z múky, soli , vajíčka a trošku vody vypracujem tuhšie cesto.Cesto vyvaľkám, pokrájam na pásy a tie potom krájam podľa toho, aké široké chcem aby boli rezance. Na tieto tvarohové robievam širšie, ako do polievky.Dám zovrieť vodu, pridám trošku soli a vyvarí m v nej rezance. Rezance vyberiem polejem lyžičkou olejam aby sa nelepili.Na tanier vyberiem rezance, posypem ich tvarohom a uraženou slaninkou.Občas ich robím aj na sladko, vtedy nedávam slaninku., ale posypem hodne cukrom. Robievam razance aj so smotanou.
- 2
Na mliečne výrobky a vajíčka mám dodávatela z farmy, takže všetko je vždy čerstvé a preto rada robím cestoviny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu