Domáce bonbóny

kucharka100 - fotkakucharka100, 5. mája 2011

Bonbóniky sa nepečú a sú pre mslné jazýčky ako stvorené. Majú výbornú chuť. Potešia nielen deti ale aj dospelých.

20 minút
príprava

Suroviny

20 Dg
25 Dg
1 ks
2 polievkové lyžice
  alebo rum
troška sekané




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny vymiešame nad parou, kým sa zmes nespojí. Nevaríme. Môžeme pridať ak máme troška sekaných orechov. Plníme do kelímkov od vajec, do stredu sa dá višňa. Necháme stuhnúť a vyklopíme do papierových košíčkov.

Diskusia k receptu

jeka
dobrý nápad,ja som si kupila formy na ľad aspoň ich vyskúšam aj na čokoládu
vieraa
Už som dávno na takúto možnosť čakala, že bonbóny ale nenašla som žiaden recept.Ja si odkladám z bonboniery tú podložku, v ktorej sú cukríky a to použijem na výrobu domácich bonbónov.Ďakujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia