Foto: angelheart
DIA verzia muffinkov.
12
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Zmiešame múku, prášok do pečiva, sladidlo a fruktózu a pridávame maslo, mlieko, vajce a štipku soli. Zľahka vymiešame, cesto nesmie byť ani riedke, ani príliš husté. Rovnomerne ho naplníme do košíčkov alebo formy na muffiny (zhruba do 2/3), posypeme malými kúskami dia čokolády a pečieme.
-
2
Imber Fruit má sladivosť 1:4, Fruktóza s vanilkovou príchuťou je sladšia o 30% ako cukor (údaje z obalu) a je to náhrada vanilkového cukru.
@evanaaa - ja môžem cukor, aspoň zatiaľ, snáď to tak ostane čo najdlhšie, ale môj ocino nemôže. Nedávno mu zistili cukrovku, tak tie obľúbené recepty pomaly prispôsobujem. Teda ... aspoň sa snažím. Miesto tej čokolády môžete dať hocičo, aj drobné ovocie, alebo posekané oriešky.
@lubica1 - vďaka za info, tú stránku si pozriem.