Foto: tkatka
Keďže talianskú vlajku už máme rozhodla som sa urobiť aj slovenskú :)))
porcií
príprava
Postup
-
1
Opláchneme tortovú formu studenou vodou, aby sa torata lepšie vyklopila. Uvaríme si kokosový puding a to nasledovne: 3 PL kryštálového cukru dáme do hrnca a prilejeme 3 dcl mlieka, necháme zovrieť a prilejeme kokosový puding rozmiešáný v 1 dcl mlieka a chvílu povaríme.
-
2
Hotový horúci kokosový puding vlejeme do tortovej formy, dáme do chladničky trochu stuhnúť.
-
3
Potom si uvaríme vanilkový puding, ktorý sme zafarbili na modro potravinárským farbivom: 3 PL kryštálového cukru dáme do hrnca a prilejeme 3 dcl mlieka zafarbeného na modro, necháme zovrieť a prilejeme vanilkový puding rozmiešáný v 1 dcl mlieka a chvílu povaríme.
-
4
Hotový horúci vanilkový puding vlejeme na kokosový puding. A dáme do chladničky trochu stuhnúť.
-
5
Nakoniec si uvaríme malinový puding nasledovne: 3 PL kryštálového cukru dáme do hrnca a prilejeme 3 dcl mlieka, necháme zovrieť a prilejeme malinový puding rozmiešáný v 1 dcl mlieka a chvílu povaríme. Ja som trochu zafarbila ešte na červeno, aby mala tú svoju farbu.
-
6
Hotový horúci malinový puding vlejeme na vanilkový puding. A dáme do chladničky na 2 hodiny stuhnúť.
-
7
Tortu vyklopíme.
-
8
Podávame :)
Diskusia k receptu