Datľovník s karamelovou polevou

Milan Kovalčík
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 21. novembra 2016

Komentáre 1 - 3 z 3


Určo výborný moučník, bezva suroviny, zajímavý postup. Díky za receptík, který je psán srdcem!
Koláč je skvelý. Robila som ho prvý krát pred rokom a aj na Varechu som recept pridala. Nedávala som do cesta žiaden cukor, nakoľko datle sú veľmi sladké a koláču to úplne stačilo.
Tak ďatlovník som ešte nepiekla, je to pre mňa niečo nové, neokukané a už som ho aj šupla do svojich receptov. Pánovi Kovalčíkovi, šéfkuchárovi a spolumajiteľovi Fabriky ďakujem a posielam päť hviezdičiek. Vyzerá krásne, zaujímavo a chutne, hoci nie je náročný na suroviny. Vďaka.