5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2,5 dcl |
|
1 ks |
|
8 - 10 ks |
|
1 ks |
|
1 - 2 strúčik |
|
2 PL |
|
|
|
2 dcl |
|
7 dcl |
|
(nepovinné) |
|
1 hrsť |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na 1PL masla a olivovom oleji speníme šalotku, cesnak a pridáme ryžu, ktorú orestujeme. Ďalej pridáme nastrúhanú (predvarenú) cviklu, malé šampiňóny a striedavo podlievame vínom a vývarom pokým ryža nie je al dente. Odstavíme, krémovitosť dosiahneme zamiešaním 1PL masla a parmezánu. Podávame s kopčekom kyslej smotany.
Diskusia k receptu