Foto: bade
Pre všetkých, ktorí ešte nepočuli slovíčko quiche, je to jednoducho slaný koláč. Základom je chrumkavé cesto, na ktorom je náplň. Najčastejšie sa na túto Zobraziť celý popisPre všetkých, ktorí ešte nepočuli slovíčko quiche, je to jednoducho slaný koláč. Základom je chrumkavé cesto, na ktorom je náplň. Najčastejšie sa na túto náplň používa smotana, syr a rôzne varianty zeleniny. Ale ako sa hovorí, fantázii sa medze nekladú a na quiche môžete použiť akékoľvek suroviny. A my vám prinášame inšpiráciu na zdravý quiche,
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Z uvedených surovín pripravíme cesto a dáme ho do chladničky. Cuketu nastrúhame na jemno a zbavíme ju nadbytočnej vody. Potom zmiešame všetky ostatné suroviny dokopy, cesto vyberieme z chladničky a uložíme ho do formy. Na cesto dáme nastrúhanú cuketu a zalejeme pripravenou náplňou. Pečieme 25-30 minút na 200°C.
peciem casto. varecha.pravda.sk/recepty/cibulovy-quiche-fotorecept/2568...