Čučoriedkový tunel

alzbetty - fotkaalzbetty, 7. júla 2013
Čučoriedkový tunel
Foto: alzbetty

Výborná osviežujúca mňamka, najlepšie chutí so šľahačkou ku káve :-)

Suroviny

4
4 PL
3 PL
1 PL
1 malý pohár
1 ks
1 ks
1 ks
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Bielky vyšľaháme so štipkou soli, potom zašľaháme cukor. Všľaháme vajcia a potom opatrne vmiešame múku s kakaom. Cesto dáme na plytký plech s papierom a pečieme pri 180°C cca 20 minút.

  2. 2

    Vychladnuté cesto dáme do formy na biskupský chlebík vyloženej fóliou.

  3. 3

    Ovocie zlejeme a šťavu rozmiešame so želatínou, necháme napučať. Tvaroh, jogurt a cukor vymiešame, pridáme čučoriedky. Želatínu zahrejeme a vmiešame do plnky. Necháme mierne stuhnúť a nalejeme do formy. Priklopíme cestom a dáme stuhnúť do chladu. Potom vyklopíme, polejeme čokoládou a podávame so šľahačkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia