Foto: alzbetty
Výborná osviežujúca mňamka, najlepšie chutí so šľahačkou ku káve :-)
Postup
-
1
Bielky vyšľaháme so štipkou soli, potom zašľaháme cukor. Všľaháme vajcia a potom opatrne vmiešame múku s kakaom. Cesto dáme na plytký plech s papierom a pečieme pri 180°C cca 20 minút.
- 2
Vychladnuté cesto dáme do formy na biskupský chlebík vyloženej fóliou.
- 3
Ovocie zlejeme a šťavu rozmiešame so želatínou, necháme napučať. Tvaroh, jogurt a cukor vymiešame, pridáme čučoriedky. Želatínu zahrejeme a vmiešame do plnky. Necháme mierne stuhnúť a nalejeme do formy. Priklopíme cestom a dáme stuhnúť do chladu. Potom vyklopíme, polejeme čokoládou a podávame so šľahačkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu