Čučoriedkový tunel

Autor receptu: alzbetty

Výborná osviežujúca mňamka, najlepšie chutí so šľahačkou ku káve :-)

Postup

  1. Bielky vyšľaháme so štipkou soli, potom zašľaháme cukor. Všľaháme vajcia a potom opatrne vmiešame múku s kakaom. Cesto dáme na plytký plech s papierom a pečieme pri 180°C cca 20 minút.
  2. Vychladnuté cesto dáme do formy na biskupský chlebík vyloženej fóliou.
  3. Ovocie zlejeme a šťavu rozmiešame so želatínou, necháme napučať. Tvaroh, jogurt a cukor vymiešame, pridáme čučoriedky. Želatínu zahrejeme a vmiešame do plnky. Necháme mierne stuhnúť a nalejeme do formy. Priklopíme cestom a dáme stuhnúť do chladu. Potom vyklopíme, polejeme čokoládou a podávame so šľahačkou.