Čučoriedková bublanina

helga50 - fotkahelga50, 14. júla 2015
Čučoriedková bublanina
Foto: helga50

Suroviny

7 ks
300 g
250 g
1 dcl
1 ks




Postup

  1. 1

    Žĺtky si oddelíme od bielkov a z bielkov vyšľaháme sneh. Do vyšľahaného snehu pomaly zamiešame cukor, žĺtka, olej, prášok do pečiva a múku. Cesto vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie a poukladáme naň akékoľvek ovocie (ja som dala čučoriedky) pečieme cca 20 minút pri teplote 180 stupňov.

Diskusia k receptu

marta23
Viac cukru ako múky a sedem vajec? To by som nemohla zjesť.
evanaaa
Cukru je síce dosť, ale je tam 7 vajec, no zasa múky sa aj mne zdá trochu málo na to množstvo, z toľkých vajec muselo byť na dosť veľký plech. Ale vyzerá dobre.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia