Foto: teniska
Áno, bol americký týždeň v Lidli - Peanut Butter Crunchy skončilo doma :-)
príprava
na 190 °C
Postup
-
1
Predhrejeme rúru na 190°C. Potrebujeme dve misky: 1.) zmiešame múku+soľ+PDP 2.) zmiešame arašidové maslo s maslom a cukrom. Vymiešame. Pridáme vajce. Zmiešame. Pridáme obsah sypkej misky a zmiešame na kompaktné cesto. Tvarujeme guľôčky, ukladáme na papier na pečenie/silikónovú podložku cca 5cm od seba - teplom sa rozplasknú. Guľôčky môžme sčapatiť podľa toho ako hrubé=chrumkavé chceme. Ja nechávam guľôčky a iba jemne im capnem, aby boli také vyššie, cookiovské - zvonka chrumkavé zvnútra vláčne a mäkšie.
- 2
Pečieme pri 190°C takých 10min - max 12. Môže sa zdať, že nie sú dopečené, ale potrebujú vonku odstáť a budú mať tiptop konzistenciu - spevnia sa a zostanú krehké a vláčne. Dobrú chuť! P.S. - nabudúce dám menej cukru, ževraj boli dosť sladké.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@suzi - neuveríš, ale to som tiež mala v pláne, ale v celom dome ani stopa po čokoláde :-D