Čokoládový krém
Marián Filo
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 23. februára 2021
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 23. februára 2021
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Žĺtky s cukrom vymiešame nad parou do peny. Čokoládu s maslom rozpustíme vo vodnom kúpeli, potom ju primiešame do žĺtkovej peny.
- 2
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a vmiešame do čokoládovej zmesi.
- 3
Necháme 3 hodiny v chladničke a môžeme podávať. Podľa chuti môžeme ozdobiť šľahačkou.
Tiež Čokoládový dezert:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu