Čokoládový krém
Marián Filo
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 23. februára 2021
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, 23. februára 2021

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
100 g |
|
4 ks |
|
100 g |
|
50 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Žĺtky s cukrom vymiešame nad parou do peny. Čokoládu s maslom rozpustíme vo vodnom kúpeli, potom ju primiešame do žĺtkovej peny.
- 2
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a vmiešame do čokoládovej zmesi.
- 3
Necháme 3 hodiny v chladničke a môžeme podávať. Podľa chuti môžeme ozdobiť šľahačkou.
Tiež Čokoládový dezert:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu