Čokoládový bezlepkový rez
Mária Miklovičová
šéfcukrárka Grand Restaurantu v Piešťanoch, 11. decembra 2011
šéfcukrárka Grand Restaurantu v Piešťanoch, 11. decembra 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
V hrubostennej nádobe necháme rozpustiť maslo, horkú čokoládu, smotanu a práškový cukor. V ďalšej nádobe vyšľaháme vajcia, do ktorých pomaly prilievame čokoládovú zmes.
- 2
Hmotu vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy, môžeme použiť formu na biskupský chlebík. Pečieme pri 180 0C 45 minút.
- 3
Upečený korpus polejeme čokoládovou polevou. Maslo rozpustíme s čokoládou za stáleho miešania, odstavíme a pridáme mlieko s javorovým sirupom. Ozdobíme čokoládovými ozdobami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu