Čokoládovo–pomarančové crinkles
Anamária Wurster–Nagy
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant v Mierove, 8. decembra 2021
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant v Mierove, 8. decembra 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
40
porcií
porcií
50 minút
príprava
príprava
8-10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Čokoládu a maslo roztopíme nad parou, pridáme pomarančovú šťavu, nastrúhanú kôru a likér.
- 2
Vajíčka s cukrom vymiešame dopenista, pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a čokoládovú zmes. Premiešame a cesto dáme na noc do chladničky.
- 3
Na druhý deň z cesta vyformujeme malé guľôčky, ktoré obalíme v práškovom cukre a poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme 8 až 10 minút pri 180 stupňoch.
Tiež Čokoládové sušienky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu