Čokoládovo čokoládové muffiny

hanee - fotkahanee, 10. augusta 2012
Čokoládovo čokoládové muffiny
Foto: hanee

Žiadne domace potreby a 1000 drobnosti, nakoniec som papierove kosicky na muffiny zohnala v Tesco, 75 ks za 0,89 centov.. No nekup to! Zobraziť celý popisŽiadne domace potreby a 1000 drobnosti, nakoniec som papierove kosicky na muffiny zohnala v Tesco, 75 ks za 0,89 centov.. No nekup to! .o))

20
porcií
15 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

2 ks
0,5 hrnceka
2 ks
2 hrnčeky
1 hrnček
2 PL
1 bal
plnenie a zdobenie:
do formy:




Postup

  1. 1

    Ked uz sa mi podarilo zakupit papierove kosicky, velmi dokladne som prestudovala asi 25 roznych receptov na muffiny. Skontrolovala som domace zasoby a vyrobila ich z toho, co bolo aktualne "po ruke" .o)

  2. 2

    V poradi ako je uvedene v recepte: do misky som naliala jogurty, olej a vajicka, spolu rozmixovala. Dosypala muku, cukor, kakao, prdopeč .o) Vsetko spolu poriadne zmixovala.

  3. 3

    Nasla som bielu cokoladu s kokosom a "křupkami" tu som rozdelila na kocky, zmes suseneho ovocia kokosu a orechov som nozikom posekala na mensie kusky. Este som pouzila zbytky kandizovanej pomarancovej a citronovej kory. Napadom sa medze nekladu, pouzite co mate a chcete spotrebovat .o)

    Čokoládovo čokoládové muffiny - obrázok 3
  4. 4

    Papierove kosicky som vlozila do foriem na muffiny, vliala lyzicu cesta, vlozila kocku cokolady a doliala cestom tak mierne cez polovicu kosicka. Vrch som posypala zmesou suseneho ovocia.

    Čokoládovo čokoládové muffiny - obrázok 4
  5. 5

    Muffiny boli v trube 20 minut na 180°. Z tejto davky ich vyslo 20 ks.

    Čokoládovo čokoládové muffiny - obrázok 5

Diskusia k receptu

afataga
pekne sa ti vydarili, aj ja tu mam zopar rcp na muffiny, ak chces, pozri
medulienka122
no musím to tak vyskúšať, čím viac ich robím, tým nenej sa mi vydaria, neviem prečo:( Kým sú v košíčkoch, sú krásne, ale v skutočnosti ich mám husté ako delová guľa:-(
hanee
@afataga , urcite budem postupne skusat aj varechacke variacie, mam ich v KK poukladane, dokonca aj od teba .o)
zdezda
fajnové, rýchle, jednoduché, krásne, uložené v KK :-)
rulik
@medulienka 122 mne chýba už len pár receptov do 300, niektoré som vyskúšal niektoré ešte len čakajú na premiéru, a preto si myslím, či ich Ty postupne nevylepšuješ svojimi nápadmi a preto sú tvrdé, lebo ja som zistil, že najlepší recept je ten originálny, ten už autor vyskúšal a osvedčil sa mu, tak ho radšej nevylepšujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia